Tuotteet

Unna Nordic on suomalainen aisteja hellivä ihonhoitosarja. Metsä ja sen myönteiset vaikutukset mieleen ja kehoon olivat inspiraation lähteenä Unna Nordic – sarjalle. Unna on vastuullisesti valmistettua sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Unna Nordic on lahja meiltä kosmetologeilta sinulle, sillä haluamme ihosi saavan parasta mahdollista hoitoa Suomen vaihtelevissa sääolosuhteissa!

Unna Nordic sisältää ainoastaan luonnon tehokkaimpia raaka-aineita, kuten antioksidanttista ja kosteuttavaa koivunmahlaa, ihoa vahvistavaa mäntyä ja virkistävää mustakuusta sekä ihon tasapainoa ylläpitävää katajaa. Omalla tehtaalla Helsingissä valmistetuissa tuotteissa on hyödynnetty myös esimerkiksi hoitavaa ratamoa, vitamiinipitoisia metsämarjoja ja ihoa vahvistavaa kauraa. Se on meille helsinkiläisille todellista lähikosmetiikkaa! Tuotteita tai niiden raaka-aineita ei ole testattu eläimillä ja sarja on vegaaninen.

Tuotteiden raaka-aineiden kotimaisuusaste on niin suuri kuin mahdollista ja tuotesarjalle on myönnetty kotimaisuudesta kertova avainlipputunnus. Tuotesarjalle on myönnetty Fi-Natura -luonnonkosmetiikkasertifikaatti ja Animalian eläinkokeettomuudesta kertova Leaping Bunny -tunnus.

EKOPHARMA Helsinki on suomalainen sertifioitu luonnonkosmetiikkasarja, jossa käytetään kotimaisia lähellä tuotettuja raaka-aineita. Tuotteiden aktiiviaineina käytetään luomumarjoja ja kasviuutteita, joihin sarjan teho perustuu. Suomalaiset marjat keräävät voimansa pohjoisen valoisasta kesästä ja puhtaasta luonnosta. Marjat sisältävät valtavan määrän ravinteita ja ylellistä siemenöljyä. Marjoilla on monia erinomaisia vaikutuksia ihon ja hiusten hoidossa.

Kaikki EKOPHARMA Helsinki-tuotteet valmistetaan alusta loppuun Suomessa suomalaiselle iholle. Meille helsinkiläisille Ekopharma on lisäksi todellista lähikosmetiikkaa, sillä tuotteet valmistetaan omalla tehtaalla Helsingin Herttoniemessä. Tuotteissa käytetään vain ammattitasoisia vaikuttavia raaka-aineita, joilla on tutkittuja vaikutuksia ihonhoidossa. Kulmakivinä ovat tuotteiden hyvä siedettävyys ja erinomainen hoitoteho. Tuotteet eivät sisällä mineraaliöljyjä tai sen johdannaisia, sulfaatteja eivätkä keinotekoisia hajusteita. Tuotteiden säilyvyyttä edistävät aineet ovat luonnollisia ja hellävaraisia.

Tuotteiden raaka-aineiden kotimaisuusaste on niin suuri kuin mahdollista ja tuotesarjalle on myönnetty kotimaisuudesta kertova avainlipputunnus. Tuotesarjalle on myönnetty Fi-Natura -luonnonkosmetiikkasertifikaatti ja Animalian eläinkokeettomuudesta kertova Leaping Bunny -tunnus.

BTB13 -ihonhoitosarja perustuu suomalaiseen tieteelliseen innovaatioon. Oulun yliopiston tutkijat ovat kehittäneet ihonhoidollisen BTB13-molekyylin ja osoittaneet sen suojelevan iho- ja kantasoluja haitallisilta happiradikaaleilta sekä aktivoivan solujen toimintaa. BTB13 on tieteellinen läpimurto, joka avulla voidaan aktivoida passivoituneita kantasoluja oroottihapon avulla. Samalla se korjaa kantasolujen energia-aineenvaihdunnan häiriön, josta johtuvat monet iho-ongelmat ja ikääntymisen merkit. BTB13-yhdiste muodostuu l-karnitiini (BT) aminohapoista ja vitamiininkaltaisesta oroottihaposta (B13).

L-karnitiini (BT) pystyy ehkäisemään solukuolemia, aktivoi aineenvaihduntaa, polttaa rasvaa ja puhdistaa soluja haitallisista aineenvaihdunnan päästöistä. Lisäksi L-karnitiinin toimii aktiivisena oroottihapon kuljettaja-aineena. Oroottihappo tarvitsee kuljettaja-aineen päästäkseen solun ja sen mitokondrion sisään. Se pystyy estämään mitokondrion kalvon läpäisevyyden muutoksen, minkä elektronin siirron estäjät aiheuttavat.

Oroottihappo (B13) on välttämätön aine solujen uudistumiselle ja niiden aktiiviselle toiminnalle. Mikäli oroottihappoa ei ole saatavissa riittävästi, solujen uusiutuminen estyy, sillä se on välttämätön mitokondrioiden oman perintöaineksen eli DNA:n syntymiselle. Elimistö muodostaa oroottihappoa, mutta sen tuotanto vähenee ikääntyessä tai esimerkiksi ympäristövaikutuksien, sairauksien tai lääkeaineiden johdosta.

BTB13 sarjan salaisuus on tiede yhdistettynä luonnon parhaisiin raaka-aineisiin. Kaikki sarjan tuotteet valmistetaan Helsingissä. Ne ovat erittäin laadukkaita ja puhtaita raaka-aineiltaan eivätkä sisällä haitallisia kemikaaleja. Tekokkuutensa lisäksi tuotteet ovat hyvin siedettyjä. Sarja on yksi parhaista atooppisen, herkän ja ikääntyvän ihon hoitamiseen.

Bohon herkullisen väriset kynsilakat ovat ekologisia ja vegaanisia. Kynsilakoista on poistettu kaikki yleisimmät haitalliset ainesosat eli ne ovat joko 7free, 8free, 9free tai 10free lakkoja värisävyistä riippuen. Niissä on korkea pigmenttisyys ja hyvä pysyvyys, kynsilakka on miellyttävä ja helppo työstää kynnelle ja se kuivuu erittäin nopeasti. Kynsilakoissa on UV-suoja, joka estää kynsiä kellastumasta. Kaunis lasinen pullo saarnipuisella korkilla kruunaa kokonaisuuden. Sävystä riippuen luonnollisia ainesosia on jopa 85,2 %.

Yumi™Lashes on ripsien kestotaivutus, joka saa omat luonnolliset ripset näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä, ilman liimaa ja irto-osia. YumiLashes on todellinen vaihtoehto ripsipidennyksille ja irtoripsille. Tavallisen ripsipermanentin sijaan YumiLashes taivuttaa ripset ylöspäin, antaen pituutta, korkeutta ja volyymiä, saaden näin ripset näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta. Yumi™Tint -kestovärit viimeistelevät näyttävän katseen ja saavat silmät säihkymään!

YumiLashes-hoito kestää 60-90 minuuttia, jonka aikana asiakas voi rentoutua täydellisesti. YumiLashes -hoidon tulos kestää 8-10 viikkoa, joka on silmäripsien normaali elinkaaren pituus. Käsittely voidaan uusia 8-12 viikon välein.

YumiLashes tuotteiden kehitys pohjaa alan vankkaan asiantuntemukseen. YumiLashes on kehitetty, valmistettu ja sertifoitu Ranskassa. Tuotteet ovat turvallisia käyttää, eivätkä aiheuta vaaraa tai haittaa YumiLashes -kestotaivutuskäsittelyn asiakkaille tai tekijöille.