Henkilökunta

suvi

Olen kauneushoitola Saimaan omistaja. Koulutukseltani olen SKY - kosmetologi ja sosionomi, EKOkauneus täydennyskoulutuksen käyneenä myös ekokosmetologi.

Hoitajana olen empaattinen sekä läsnäoleva ja haluan keskittyä jokaiseen asiakkaaseen yksilönä. Tämän perusteella tarjoan asiakkaan tarpeita ja toiveita huomioivan palvelukokemuksen. Erityisesti ilahdun siitä, kun löydämme asiakkaan kanssa ratkaisun hänen ihonhoidollisiin ongelmiinsa.

Rakastan Suomen luontoa ja metsää. Haluan tuoda työhöni tätä rakkauttani ja käytän hoidoissani pääsääntöisesti kotimaista luonnonkosmetiikka. Ekokosmetiikka sekä medikaalinen- kosmetiikka vastaavat omia arvojani, koska haluan tarjota iholle vain parasta. Minulle on tärkeää, että voin käyttää työssäni (sekä kotona) tuotteita, jotka toimivat oikeasti. Eivätkä sisällä mitään turhia ihoa rasittavia ainesosia, kuten keinotekoisia väri-ja hajusteaineita tai haitallisia säilöntäaineita. Eläinkokeettomuus on myös tärkeä kriteeri.

Aikaisemmalta koulutukseltani olen sosionomi. Päätin aloittaa kosmetologiopinnot, koska kauneudenhoitoala ja yrittäjyys on aina kiinnostanut minua. Sosiaalialan osaaminen täydentää mielestäni hyvin kosmetologin tarvitsemia kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ymmärtämisen taitoja. Työssäni sosiaalialla kohtasin erilaisia ihmisiä ja huomasin, että perustarpeet ovat kaikilla ihmisillä samat. Jokainen tarvitsee turvallista kosketusta, ja sillä on merkitystä myös kosmetologin hoitotyössä. Turvallisen ja rauhallisen kosketuksen ja rentoutumisen kautta keho ja mieli voivat alkaa parantaa itseään.

Rakastan hemmottelevien hoitojen tekemistä, koska siinä yhdistyvät laadukkaiden tuotteiden teho sekä hieronnan rentouttava vaikutus. Olen huomannut, kuinka stressaantunut asiakas rentoutuu hoidon aikana ja pysähtyy kuuntelemaan itseään. Ihmisen keho, iho ja mieli ovat yhteydessä toisiinsa. Mielestäni myös kauniilla ympäristöllä ja pehmeällä hoitopedillä on osuutensa rentoutumisessa. Koen, että työni onkin kokonaisvaltaista hyvinvoinnin hoitamista. Tämä on hyvin palkitsevaa! Tavoitteenani on, että asiakas lähtee aina hyvällä mielellä hoitolastani.