Hoitajat

Suvi L.

Olen kauneushoitola Saimaan omistaja. Koulutukseltani olen SKY-kosmetologi ja EKOkauneus täydennyskoulutuksen käyneenä myös ekokosmetologi.

Aikaisemmalta koulutukseltani olen sosionomi. Sosiaalialan osaaminen täydentää mielestäni hyvin kosmetologin tarvitsemia kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ymmärtämisen taitoja. Työssäni sosiaalialla huomasin, että perustarpeet ovat kaikilla ihmisillä samat. Jokainen tarvitsee turvallista kosketusta, tällä on iso merkitys myös kosmetologin tekemässä hoitotyössä. Turvallisen ja rauhallisen kosketuksen ja rentoutumisen kautta keho ja mieli voivat alkaa parantaa itseään.

Rakastan Suomen luontoa ja metsää. Haluan tuoda työhöni tätä rakkauttani ja käytän hoidoissani pääsääntöisesti kotimaista luonnonkosmetiikka. Ekokosmetiikka sekä medikaalinen kosmetiikka vastaavat omia arvojani, koska haluan tarjota iholle vain parasta. Minulle on tärkeää, että voin käyttää työssäni (sekä kotona) tuotteita, jotka toimivat oikeasti. Eivätkä sisällä mitään turhia ihoa rasittavia ainesosia, kuten keinotekoisia väri- ja hajusteaineita tai haitallisia säilöntäaineita. Eläinkokeettomuus on myös tärkeä kriteeri.

Hoitajana olen empaattinen sekä läsnäoleva ja haluan keskittyä jokaiseen asiakkaaseen yksilönä. Tämän perusteella tarjoan asiakkaan tarpeita ja toiveita huomioivan palvelukokemuksen. Erityisesti ilahdun siitä, kun löydämme asiakkaan kanssa ratkaisun hänen ihonhoidollisiin ongelmiinsa.

Pidän erityisesti hemmottelevien hoitojen tekemistä, koska siinä yhdistyvät laadukkaiden tuotteiden teho sekä kosketuksen rentouttava vaikutus. Olen huomannut, kuinka stressaantunut asiakas rentoutuu hoidon aikana ja pysähtyy kuuntelemaan itseään. Ihmisen keho, iho ja mieli ovat yhteydessä toisiinsa. Mielestäni myös kauniilla ympäristöllä ja pehmeällä hoitopedillä on osuutensa rentoutumisessa. Koen, että työni onkin kokonaisvaltaista hyvinvoinnin hoitamista. Tämä on hyvin palkitsevaa! Tavoitteenani on, että asiakas lähtee aina hyvällä mielellä hoitolastani.

Suvi A.

Suvi A.

Olen Saimaan toinen kosmetologi Suvi. Koulutukseltani olen SKY-kosmetologi.

Olen aikaisemmalta ammatiltani parturi-kampaaja, jonka parissa olenkin työskennellyt jo vuodesta 2007. Tältä alalta vahvuuksikseni ovat kehittyneet asiakkaiden palvelu, täsmällisyys, tarkkuus, läsnäolo ja kuuntelutaito. Koen saaneeni tästä työstä paljon valmiuksia myös nykyiseen kosmetologin ammattiini. Luonnonkosmetiikka ja kokonaisvaltainen ihonhoito veti vahvasti puoleensa ja halusin laajentaa osaamistani, joten opiskelin kauneudenhoitoalaa lisää, ihonhoidon ammattilaiseksi alkuvuodesta 2022.

Hoitolan omistajan Suvin kanssa meidän arvot kauneudenhoidossa kohtaavat hyvin, minkä vuoksi koen täällä kauneushoitola Saimaassa työskentelyn niin luontevaksi. Luonnonkosmetiikka on lähellä sydäntäni ja haluan ehdottomasti työskennellä sen parissa.

Hoitajana olen läsnä, palvelen asiakkaitani asiantuntevasti, kuunnellen ja varmoin ottein. Luonteeni mukaan täsmällisesti sekä huolellisen tarkasti. Hoitojeni kosketuksessa on turvallista ja rauhallista olla. Tavoitteenani on, että asiakas voi päästää koko kehon, mielen ja hermoston rentoutumaan. Lämpimästi tervetuloa!