Palvelut

KLASSISET KASVOHOIDOT

Kauneushoitola Saimaan klassiset kasvohoitot: Kasvohoito rakennetaan yksilöllisesti ihon tarpeiden ja asiakkaan toiveen mukaan laadukasta kotimaista luonnonkosmetikkaa käyttäen. Käytämme hoidossa pääsääntöisesti elämyksellistä Unna Nordic -sarjaa. Tervetuloa kaikkien aistien kasvohoitoon - Tunne metsä ihollasi luonnon parhaimpien raaka-aineiden kautta!

TÄYDELLINEN KASVOHOITO 109€
Alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys, epäpuhtauksien poisto, kulmien siistiminen, tehotiivisteet, hieronta, naamio ja hoitovoiteet

KASVOHOITO 89€
Alkupuhdistus, kuorinta, kulmien siistiminen, tehotiivisteet, hieronta, naamio ja hoitovoiteet

IHONPUHDISTUS 89€
Alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys, epäpuhtauksien poisto, kulmien siistiminen, naamio ja hoitovoiteet

MINIKASVOHOITO 50€
Alkupuhdistus, kuorinta, naamion hieronta ja hoitovoiteet

KASVOHOITO NUORELLE (alle 18-v.) 70€

Alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys ja mekaaninen epäpuhtauksien poisto, naamio, loppuvoiteet. Jos mekaaninen puhdistus ei ole tarpeen, tehdään sen sijaan hieronta. Kesto 45 min.

UNNA NORDIC - METSÄELÄMYS 119€

Rentouttava metsäinen elämyshoito kaikille aisteille. Hoito sisältää rentouttavan selkähieronnan, ihoa hellivän Unna Nordic -kasvohoidon sekä hellästi avaavan käsien hieronnan. Hoidon kesto on 75min. Ei sisällä ihonpuhdistusta.

MOI FOREST - MICROBIOME KASVOHOITO 109€ Tämä ihon mikrobiomia vahvistava kasvohoito on kokonaisvaltaisesti rentouttava hoitoelämys! Hoito sopii kaikille, mutta erityisesti se on omiaan rauhoittamaan ja vahvistamaan tulehduksellisia iho-ongelmia kuiten akne, ruusufinni tai atopia, ärsyyntyneelle iholle, kosteuttamaan kuivaa ihoa ja tasapainottamaan kehoa ja mieltä. Sopii myös hajusteherkille. Hoito perustuu ihon mikrobiomia monipuolistaviin Moi Forest -tuotteisiin ja niiden sisältämiin metsämikrobeihin. ReConnecting Nature-metsäpölyuute vahvistaa tutkitusti ihon ja sitä kautta koko kehon immunipuolustusjärjestelmää. Hoidon kesto on 75min.

BTB13 - MEDICAL - KASVOHOIDOT

Tehokasta hemmottelua tuloksia vaativalle! Tässä kasvohoidossa yhdistyvät medikaalinen teho ja hemmotteleva hieronta. BTB13 Medical-kasvohoito rakennetaan ihon tarpeiden ja asiakkaan toiveiden mukaisesti vaikuttamalla pintaa syvemmälle aktivoiden passivoituneita kantasoluja. Hoito sopii kaiken ikäisille ja erilaisiin iho-ongelmiin ja ikääntymismuutoksiin kuten juonteet, velttous ja harmaus, kuivalle ja atooppiselle iholle, couperosaan, akneen ja ruusufinniin.

MEDICAL – TÄYDELLINEN KASVOHOITO 90min / 120€
Alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta, höyrytys ja mekaaninen puhdistus tarvittaessa, hoitoseerumien imeytys, hieronta ja loppuvoiteet.

MEDICAL – KASVOHOITO 60min / 90€
Alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta, höyrytys ja mekaaninen puhdistus TAI hieronta, hoitoseerumien imeytys ja loppuvoiteet.

MEDICAL SKIN PEEL - KEMIALLLINEN KUORINTA 60 min / 90€
Kemiallinen kuorinta on tehokas ja turvallinen hoitomuoto, joka uudistaa ja tasoittaa ihon pintakerrosta AHA - ja PHA-happojen tai entsyymien avulla. Kemiallisella kuorinnalla voidaan hoitaa ihon pieniä ryppyjä ja juonteita, paksua, rasvaista ja suurihuokoista ihoa, epätasaista ja sameaa ihoa tasoittaen ihon pintaa ja väriä sekä vähentäen bakteerin kasvua ihossa. Parhaan hoitotuloksen aikaansaamiseksi suositellaan sarjahoitoa (3-6 kertaa 7-10 päivän välein). Sarjahoidon seuraavat hoitokerrat -20%.

BTB13 – MIKRONEULAUS & MESOTERAPIA

Medikaalista patentoitua kantasoluteknologiaa Suomesta! Hoidossa käytettävä BTB13 -yhdiste aktivoi ihon omia kantasoluja tuottamaan uusia terveitä ihosoluja. Mikroneulaus kiihdyttää kollageenituotantoa ja moninkertaistaa BTB13-tuotteiden imeytymisen palauttaen ihokudoksen kimmoisuuden ja kiinteyden. Sopii myös couperosaiholle, pigmenttimuutoksille sekä arville. Ensimmäisellä hoitokerralla kartoitetaan hoidon tavoitteet ja käydään läpi mahdolliset vasta-aiheet hoidolle.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, PHA- hapotuksen, hoidettavan alueen mikroneulauksen, ongelma-alueiden tehosteneulauksen, ihoa kosteuttavan neulattoman mesoterapian sekä rauhoittavan peptidinaamion. Parhaat tulokset saavutetaan 3-6 kerran sarjahoidoilla sekä huolellisella kotihoidolla BTB13-tuotteilla.
ENSIMMÄINEN KERTA /139€ SARJAHOIDON JATKOKERRAT /129€
NEULATON MESOTERAPIA /99€

KÄSI- JA JALKAHOIDOT

Kauneushoitola Saimaan hemmottelevat käsi- ja jalkahoidot toteutetaan pääosin EKOPHARMA Helsinki luonnonkosmetiikkasarjalla. Tuotteiden hoitoteho perustuu kotimaisiin luomumarjoihin.

KÄSIHOITO / 55€

Kynsien viilaus, käsikylpy, kynsinauhojen hoito, naamiohieronta ja lakkaus värittömällä ekokynsilakalla.

 

MINIKÄSIHOITO / 30€

Kynsien viilaus, kynsinauhojen hoito ja kosteuttava naamio.

 

HEMMOTTELUJALKAHOITO 90min / 87€

Kokonaisvaltainen jalkahoito, jonka lisäksi jalat kuoritaan ja tehdään pitkä naamiohieronta. 

 

JALKAHOITO 70min / 70€

Kokonaisvaltainen jalkahoito. Jalkakylpy, jalkojen ihon hoito, kynsien ja kynsinauhojen hoito ja jalkavoiteen hieronta. 

 

PIKAJALKAHOITO 30min / 49€

Jalkakylpy, pikainen jalkojen ihonhoito sekä kynsien ja kynsinauhojen hoito. 

VARTALOHOIDOT

Kauneushoitola Saimaan hemmottelevat vartalohoidot toteutetaan luonnnon kasviöljyillä. Asiakkaan toiveiden mukaan käytämme myös eteerisiä öljyjä, joilla on myönteisiä vaikutuksia kehoon ja mieleen.

KOKOVARTALOHIERONTA / 79€

Lämmittävä jalkakompressi, kuivaharjaus, jalkojen hieronta, selän ja niskan hieronta, käsien ja dekolteen hieronta.

YLÄVARTALON HEMMOTTELUHIERONTA / 55€
Lämmittävä kompressi selälle, kuivaharjaus, selän, niskan ja käsien hieronta.

JALKOJEN HEMMOTTELUHOITO / 55€
Jalkakylpy, kuorinta, jalkojen hieronta.

SELÄN IHONPUHDISTUS / 65€

RIPSET JA KULMAT

RIPSIEN JA KULMIEN KESTOVÄRJÄYS / 38€
RIPSIEN KESTOVÄRJÄYS / 28€
KULMIEN KESTOVÄRJÄYS JA MUOTOILU / 28€
KULMIEN MUOTOILU / 20€

SOKEROINNIT

Kauneushoitola Saimaan sokeroinnit tehdään EKOPHARMA Helsingin Hilla Hellä -tuotteilla. Hilla Hellä sokerointituotteet ovat kotimaisista raaka-aineista valmistettua lähikosmetiikkaa.

SÄÄRET TAI REIDET / 39€
KAINALOT / 29€
BIKINI / 29€
LAAJENNETTU BIKINI / 39€
BRASSI ENSIMMÄINEN KERTA (vain naisille) 60min / 65€
BRASSI JATKOKERRAT (vain naisille) 30min / 55€
KÄSIVARRET / 30€
KASVOT YKSI ALUE / 20€
KASVOT KOKO ALUE / 30€
SELKÄ / 55€
RINTA JA VATSA / 55€

SOKEROINTIPAKETIT

SÄÄRET JA REIDET / 75€
SÄÄRET, KAINALOT JA BIKINI / 75€

SÄÄRET, REIDET JA BIKINI / 90€
SÄÄRET, REIDET, KAINALOT JA BIKINI / 110€
SÄÄRET, KAINALOT JA BRASSI / 107€

SÄÄRET, REIDET JA BRASSI / 120€
SÄÄRET, REIDET, KAINALOT JA BRASSI / 140€