Lahjakortit

Lahjakortti hemmotteluun kauneushoitola Saimaahan on varmasti jokaiselle mieluisa lahja! Lahjakortin voi käyttää myös tuoteostoksiin.

Lahjakortin hankit helpoiten sähköisesti alla olevan lomakkeen kautta. Jos haluat osoittaa  lahjakortin tiettyyn hoitoon, valitse hoidon summa ja kirjoita viestikenttään hoidon nimi.

Saat tilauksen jälkeen sähköpostiisi koodin, joka toimii maksuvälineenä.  Koodin voit kirjoittaa vaikka omatekemääsi korttiin. Lahjakortin voi toimittaa lahjansaajalle myös sähköisesti esimerkiksi WhatsAppin kautta tai sähköpostitse.

On myös mahdollista noutaa lahjakortti liikkeestä. Ajanvarauksestamme löytyy ”ostovartti” lahjakortti-  ja tuoteostoksia varten.

Olemme paikalla ajanvarauksen mukaan, joten jos tulet ilman ajanvarausta, ilmoitathan soittamalla/viestitse kun suunnittelet lahjakortin noutoa. Emme vastaa hoidon aikana puhelimeen, joten jätäthän viestin niin soitamme sinulle takaisin, kiitos. 

Suloiset luonnonkukkakuvitteiset lahjakortit noudettavissa hoitolalta. Lahjakorttien kuvitus ja graafinen suunnittelu http://www.studiobehm.fi